Heidi Klum in verwchting

 

 

NEW YORK - Het supermodel Heidi Klum is weer in verwachting. Dat meldt de entertainmentwebsite E!Online. De site stelt dat bekenden van Klum de zwangerschap hebben bevestigd. De 35-jarige Klum zou inmiddels vier maanden zwanger zijn van zanger Seal. Klum heeft al twee zoontjes met Seal van twee en drie jaar oud. De 46-jarige zanger heeft ook haar vierjarige dochter geadopteerd, die Klum kreeg met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore.
Op internet gonsde het woensdag al van de geruchten, nadat het Amerikaanse tijdschrift InTouch schetsen van nieuwe avondjurken voor Klum had ontdekt waarin alvast rekening werd gehouden met haar groeiende buik. Volgens InTouch wilde Klum met het dragen van zo'n jurk haar zwangerschap wereldkundig maken.
Klum presenteert het Amerikaanse designprogramma Project Runway, dat RTL5 in Nederland onder de naam Project Catwalk uitzendt. Het zesde seizoen is klaar en de uitzendingen beginnen in de zomer. Volgens E!Online komt er ook een zevende seizoen, waarvoor de opnames deze zomer beginnen in New York.

copyright